Friday 2 March 2012

Sfaturi de alimentatie sanatoasa pentru pierderea în greutate - Reteta 2012

Cum sa scazi in greutate - sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa, reteta 2012

Utilizati urmatoarele sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa pentru pierdere in greutate. Imbunatati regimul de nutritie pentru a alunga depozitelor de grasime si bucurati-va de impulsul de energie de vitamina bogate ale meselor oferite.
 
Primul pas spre a pierde in
greutate este de a reduce dramatic cantitatea de grasimi saturate in planul de nutritie. Aflati mai multe despre cateva strategii despre dieta suplimentara care va ajuta sa stati sanatos si energic in timpul proiectului de slabire. 
Unele din sfaturi sanatoase pentru pierderea in greutate de mai jos si sculpteaza silueta ta ca un pro real. Evitati alimentele bogate in calorii, mananca legumele verzi cu bomba de vitamine si ofera fructe in schimb.
 
1. FructeleDave Fletcher este unul dintre nutritionistii noastri preferati, care dezvaluie varful de pierdere in greutate pentru a va ajuta sa te obisnuiesti cu un plan de masa echilibrat si sanatos. Potrivit specialistilor, este foarte recomandat, "gustare de mure congelate, in loc de dulciuri. Fructele engricioase sunt toate bogate in fibre si mai mult de zahar, in mai multe fructe colorate, cum ar fi mere si banane "Combinaţi aceste fructe cu cereale, terci de ovaz si alte fructe pentru o gustare delicioasa".

2. Salata la pranzNu ai timp pentru a pregati masa pentru un pranz sanatos? Vizitati un restaurant unde puteti avea feluri de mancare preferate ambalate cu un nivel scazut de calorii.  Pentru masa de pranz o salata lateral suplimentara.
Acest lucru va echilibra aportul de calorii si incarca organismul cu vitamine si antioxidanti. Acest truc este important pentru a mentine metabolismul pe viteza de top si de zaharul din sange la nivelul de dreapta.

3. Legume le includeti in mesele principale

 
Esti intr-o cautare de moduri de a incorpora mai multe legume in mesele principale. Solutia este morcovul, ardeiul si broccoli si se adauga bucati mici de ardei iute sau diverse retete de paste.
Bucurati-va de continutul scazut de calorii si de inalta fibra de masa pe care urca nivelul de energie a corpului dumneavoastra.

No comments:

Post a Comment