Thursday 8 December 2011

Modele de ochelari ochi de pisica - Ochelarii ochi de pisica


Ochelarii ochi de pisica la moda

Ochelarii ochi de pisica sunto forma de ochelari pentru femei. Ei sunt ochelari cu rama cu marginile exterioare si au fost in principal populari in anii 1950 si 1960 in randul femeilor la moda.  

Ca si purtatoare de ochelari ochi de pisica au fost: Marilyn Monroe, Barbara Windsor, Dinah Manoff, Lisa Loeb, Samantha Arsenault, Mary Whitehouse, Lame Amy, si Barry Humphries ca Dame Edna Everage, printre altele.

Cum sa faci un nod la cravata? Tutorial

Pasi pentru a face un nod la cravata - tutorial pentru nod la cravata

Sunt sigura ca nu toti barbatii stiu cum se face un nod de cravata dar nu este nici o problema.
 In poza alaturata veti vedea toti pasii pentru cum trebuie sa va  faceti nodul la cravata.

Totodata, acesti pasi nu sunt doar pentru barbati, ci si pt dvs, domnisoarelor si doamnelor. Nu stiti niciodata cand veti fi nevoita sa ii faceti prietenului sau sotului un nod la cravata si de aceea, cel mai bine ar fi sa va puneti de pe acum sa invatati. Este chiar foarte usor!

Wednesday 7 December 2011

Rochii si rochite de primavara - vara 2012

Modele noi de rochii si rochite de rochii de primavara - vara 2012

Chiar daca suntem abia in Decembrie, designerii de clasa mare ne-au pregatit deja modele de rochii de primavara - vara pentru anul care vine, 2012.
 Modelele noi de rochite, in trend, variaza in functie de material, imprimeuri si sa nu uitam, firma.

Sa nu uitam, de asemenea, ca in moda din anul 2012, vor fi hainele cu buline si hainele in dungi.
De aceea, v-am pregatit cateva modele de rochii si rochite, pentru ca atunci cand mergeti sa le cumparati, sa aveti o idee despre cum ati vrea ca rochitele sa fie.

Tuesday 6 December 2011

Pudra de fata - Pudra compacta pentru un ten mat

Pudra de fata - Pudra de fata compacta pentru un ten mat


Aveti nevoie de un font de ten lichid usor pentru un aspect mat, apoi folositi un fond de ten crema si acoperiti zonele mai importante cu o pudra de fata compacta, dar doar in zonele unde este necesar.

Pentru un machiaj mai lin, incepeti cu un exfoliant apoi cu o crema de fata emolienta, lasati crema sa intre in piele, aprox 5-10 minute. Aplicati fondul de ten si veti obtine un aspect mat pentru mai mult timp.

Ca si sfat, va recomand pudra de fata compacta de la Clinique, clarifying powder makeup, 02 clarifying neutral.

Friday 2 December 2011

Coafura de sezon - Coafuri de Craciun si Revelion 2011

Coafuri de sezon pentru Craciun si Revelion 2011

Deoarece Craciunul se apropie cu pasi repezi, v-am pregatit cateva idei de coafuri si freze pentru sezonul sarbatorilor de iarna dar si pentru Revelion.

Actrita Reese Witherspoon a adoptat aceasta freza, stilul cozii de ponei, in care prezinta umerii goi, gatul si cerceii.

De asemenea puteti adopta si stilul actritei Scarlett Johansson, care merge de minune la o tunsoare scurta dar deosebit de atragatoare, care nu necesita decat un ondulator si un fixativ, coadura rapida si in trend, onduleuri cu aspect organic, natural.