Tuesday 17 January 2012

Look Dandy - Stilul dandy la femei


Look-ul Dandy la femei - Moda Dandy

Stilul dandy este inspirat de garderoba masculina: camasile albe, pantalonii si sacourile cu linii masculine, palariile, papioanele sunt piese obligatorii daca vrei sa abordezi un astfel de look.

Combina-le insa cu piese feminine: lenjerie sexy, fuste creion, pantofi cu toc inalt si bratari metalice. Alege un machiaj glamour, cu buze rosii.

Vei obtine o tinuta inedita si trendy in acelasi timp. Dar nu uita sa-ti pui amprenta feminina!

Veste de iarna la moda 2012

Veste de iarna la moda 2012 - ce veste se poarta iarna aceasta

Vesta poate fi cel mai bu prieten in zilele reci de iarna: tine de cald si poate schimba complet o tinuta monocroma, plictisitoare.

Daca esti in cautarea unor detalii sofisticate, vesta de blana naturala va arata minunat la o rochie eleganta sau la pantaloni pana si camasa. Profita de targurile de piele si blanuri din toata tara si negociaza un pret bun!

Vesta tricotata este dulce si aminteste de copilarie. Poart-o peste o maleta sau peste bluze clasic simple. Pentru un stil casual-sic, vesta din blana ecologica e ideala..
Tu ce model de vesta de iarna la moda ai purta?

Monday 16 January 2012

Trucuri si sfaturi pentru ingrijirea parului iarna

5 pasi pentru ingrijirea parului iarna - trucuri si sfaturi

1. Evita aparatele fierbinti de ingrijire a parului. Folosirea lor face ca parul dvs sa se uste mai rapid, de aceea trebuie evitate cat mai mult.
2. Folositi balsam pentru par. Balsamul este unul din ingredientele ce trebuie folosite pentru ca parul dvs sa fie si sa arate cat mai sanatos.
3. Evitati sa folositi produse chimice pentru par, cum ar fi permanentul sau vopsitul parului. 
4. Nu putem renunta la caciuli cand afara este frig, desi coafura noastra are numai de suferit. 
5. Impletiti parul. Acesta va arata ordonat si de asemenea va fi mult mai ingrijit.
Truc:  In cazul in care vi se electrizeaza parul, incercati un ser anti-electrizare sau  folositi  crema de maini pe firele rebele.

Cum sa-ti protejezi parul iarna - Ingrijirea parului iarna

Protectie pentru par pe timp de iarna

Parul se deshidrateaza foarte usor in aceasta perioada, firele se despica si au un aspect de uscat. Asadar trebuie sa aveti grija si sa va alegeti produsele de ingrijire, hidratante si cu efect reparator: sampoanele si mastile sunt cele mai importante.

Trecerea de la aerul rece de afara la cel cald si uscat din interior nu este benefic pentru parul nostru. Acesta se electrizeaza mai usor, varfurile se despica si au un aspect tern. Iar daca mai adaugam si caciulile din lana si aerul fierbinte de la foehn, efectele sunt si mai daunatoare. 

Asadar, nu ne ramane decat sa ne protejam parul cu masti si produse adecvate anotimpului, pentru protectia parului pe perioada de iarna