Friday 25 November 2011

Lacul de unghii - culori de iarna 2011-2012

Modele de lacuri de unghii, culori pentru iarna 2011-2012

Expertii de top dezvaluie cele mai celebre nuante de lacuri de unghii de sezon care se poarta in aceasta iarna 2011-2012. 

Celebritati precum Kristen Stewart, actrita din The Twilight Saga: Breaking Dawn a adoptat modelul de culoare  albastru marin. Unghiile de culoare marina imprumuta o imagine moderna pentru costumele cu pantaloni retro.

Culoarea movului deschis merge foarte bine la unghiile mai scurte,  si se potriveste de minune la tinutele cu blana de lux, palarii din piele de caprioara, la pantalonii cu talie inalta si papuci eleganti din piele. 

Wednesday 16 November 2011

Sprancenele groase sunt la moda

Se poarta sprancenele groase

 Sprancenele groase sunt clasice, frumoase si ii da fetei un aspect plin de farmec, in plus face ca fruntea dvs sa fie mai puternica. Ganditi-va la ochii dvs ca si cum ar fi imagini, daca le dai cadre frumoase, vor fi mai mult decat o declaratie.

Trendul sprancenelor groase se poarta din nou. Vedete precum Jennifer Lopez, Fergie, Megan Fox, Evangeline Lilly si Sophia Loren au adoptat stilul sprancenelor groase,deoarece sprancenele sunt unele din partile importante ale unui look de vedeta.

Machiajul in umbra - Negru Carbon


Machiajul in trend - Negru carbon, machiaj in umbra

Cel mai popular machiaj in umbre al tuturor timpurilor, machiajul negru carbon nu a scazut in popularitate.
Alte tipuri de pigmenti de negru pot fi amestecate cu urme de alte nuante, astfel incat acestea sa reflecte in continuare pe anumite lungimi de unda. 

Deoarece textura negru de fum este atat de fina, este nevoie de aditivi de ceara sa stea uniform dispersate intr-o formula. Este o batalie in laborator pentru a gasi amestecul perfect de pigmenti pentru a face un creion sau umbra pentru cele mai intunecate nuante. 

Dar, odata ce ai formula potrivita, nu trebuie decat un strat pentru a obtine rasplata culorii bogate.

Friday 11 November 2011

Esarfe la moda 2011


Modele noi de esarfe la moda pentru 2011-2012

Esarfele sunt o tendinta de sezon si odata cu venirea timpului rece, esarfele sunt un plus in garderoba dvs, deci sunt un must-have!

Se poarta denimul si de aceea cerceii lungi se potrivesc de minune cu esarfele.
Esarfele in culori deshise sau cu modele de flori sunt cele mai urmarite la cumparaturi.

Totodata se cauta si modele de culoarea maroniu deschis sau crem, acestea se potrivesc de minune la gecile de piele maro totodata la moda.

Tuesday 1 November 2011

Botine si cizme de iarna la moda 2012

Modele noi de botine si cizme la moda iarna 2012

Noile tendinte de iarna de anul acesta sunt: cizmele si botinele. Un necesar in garderoba noastra, comerciantii promit modele noi de botine si cizme, astfel incat sa fie la indemana tuturor femeilor, atunci cand vine vorba de a fi chic.

Preturile difera in functie de model, si marca.. V-am pregatit cateva modele de cizme si botine de iarna, pentru a va face cumparaturile mai usoare.